Suroviny: ovsena babovka 110g nízkotučný domáci jogurt 130g zelenina ( započítaná v príjme): kaleráb 120g cherry paradajka 80g šalát Postup: Bábovku si upečieme podľa postupu v článku Bábovka z ovsených vločiek...
Zelenina s mozzarellou na večeru
Ak si dáte na večeru takýto tanier s nakrájanou zeleninou a mozzarellou, nasýtite sa a vašej línii neuškodíte.
Čo som dala na tanier:
- paradajky koktail strapcové Brioso (na obale bol pekný názov Veselá paradajka zo žitného ostrova)
- hrsť mrazenej kukurice (na panvičke som ju len prehriala s trochou vody a scedila)
- uhorka
- light mozzarella
- krehké plátky s vlákninou a slnečnicou (jeden je potretý arašidovým maslom)
- olivový olej
Ak si strážite kalórie veľmi dôsledne, arašídové maslo na večeru už nedávajte, ani na ten jeden chlebík ako som si dala ja. Postačí olivový olej, ktorým je pokvapkaná zelenina.