Suroviny: 35g ryžové cestoviny (suchý stav) 55g tuniak vo vlastnej šťave 50g cibuľa 40g kečup so stéviou 12g kvalitný olivový olej 100g uhorka 120g reďkvičky Postup: Ryžové cestoviny si uvaríme podľa návodu...
Ryžové cestoviny s tuniakom
Suroviny:
- 35g ryžové cestoviny (suchý stav)
- 55g tuniak vo vlastnej šťave
- 50g cibuľa
- 40g kečup so stéviou
- 12g kvalitný olivový olej
- 100g uhorka
- 120g reďkvičky
Postup:
Ryžové cestoviny si uvaríme podľa návodu. Cibuľu si očistíme, nakrájame na malé kocky. Panvicu si rozohrejeme, polejeme olivovým olejom a opražíme cibuľku. Pridáme tuniaka a premiešame. Netreba nechávať dlho, iba ho prehriať. Nakoniec pridáme odvážený kečup a servírujeme na tanier spolu s ryžovými cestovinami.
Zeleninu si načistíme a ako zvyčajne konzumujeme ako prvú.
Dobrú chuť
Energetické hodnoty odhad:
- 1516KJ
- Bielkoviny 18g
- Tuky 12g
- Sacharidy 44g