Ryžové cestoviny s tuniakom

Suroviny:

  • 35g ryžové cestoviny (suchý stav)
  • 55g tuniak vo vlastnej šťave
  • 50g cibuľa
  • 40g kečup so stéviou
  • 12g kvalitný olivový olej
  • 100g uhorka
  • 120g reďkvičky

Postup:

Ryžové cestoviny si uvaríme podľa návodu. Cibuľu si očistíme, nakrájame na malé kocky. Panvicu si rozohrejeme, polejeme olivovým olejom a opražíme cibuľku. Pridáme tuniaka a premiešame. Netreba nechávať dlho, iba ho prehriať. Nakoniec pridáme odvážený kečup a servírujeme na tanier spolu s ryžovými cestovinami.
Zeleninu si načistíme a ako zvyčajne konzumujeme ako prvú.
Dobrú chuť

Energetické hodnoty odhad:

  • 1516KJ
  • Bielkoviny 18g
  • Tuky 12g
  • Sacharidy 44g

ryzove-cestoviny-s-tuniakom

Pozrite si aj tieto recepty: