Dnes si pozrite recept na kuraciu čínu. Mrazená zelenina podčiarkne chuť a dusená ryža zaistí sacharidy...
Bryndzová nátierka
Bryndza je v máji najlepšia, počas ostatných mesiacov len dobrá.
Papúch má rád cesnak, aj bryndzu a tak mi napadlo zmiešať to.
Nie, že by som teda chcel mlieť papagája s bryndzou.
Očistite zo 4 strúčiky cesnaku. Množstvo zvoľte opatrne, aby nátierka nebola príliš silná a štipľavá.
Cesnak prepasírujte do taniera.
Na to vrhnite štvrť kila bryndze.
Šup na to trochu sladkej papriky.
Pomocou vidličky teraz bryndzu dôkladne vymiešajte, aby vznikla hustá hmota. Môžete jemne prisoliť – podľa chuti.
Hotovo.
Nátierka je výborná!
Dá sa natierať na jazyk a konzumovať priamo. Ak chcete, môžete ju najskôr natrieť na chlieb, alebo rožky.