web dobre-jedlo.sk píše Miro Veselý. Pozrite si aj:

Bryndzová nátierka

Bryndza je v máji najlepšia, počas ostatných mesiacov len dobrá.

Papúch má rád cesnak, aj bryndzu a tak mi napadlo zmiešať to.

Nie, že by som teda chcel mlieť papagája s bryndzou.

Očistite zo 4 strúčiky cesnaku. Množstvo zvoľte opatrne, aby nátierka nebola príliš silná a štipľavá.

Cesnak prepasírujte do taniera.

Na to vrhnite štvrť kila bryndze.

Šup na to trochu sladkej papriky.

Pomocou vidličky teraz bryndzu dôkladne vymiešajte, aby vznikla hustá hmota. Môžete jemne prisoliť – podľa chuti.

Hotovo.

Nátierka je výborná!

Dá sa natierať na jazyk a konzumovať priamo. Ak chcete, môžete ju najskôr natrieť na chlieb, alebo rožky.

Páčil sa vám tento článok? Ohodnoťe ho, prosím.
Hodnotenie článku
KapustnicaKaporFrancúzske zemiaky

One Response koment k článku Bryndzová nátierka

Napíšte komentár

Tento web prevádzkuje © Miro Veselý.
Kontakt: mv@mix.sk | miro-vesely.sk | facebook | google+ instagram | twitter