web dobre-jedlo.sk píše Miro Veselý. Pozrite si aj:

Rôzne krmoviny

Často si možno kladiete otázku, či by sa podomácky nedali vyrobiť jedlá, ktoré poznáte z obchodu.

Veľmi často znie odpoveď áno, dali. Trebárs taký jogurt. Pre jedného človeka sa vyrábať neoplatí. No väčšia rodina už môže pocítiť ako značnú úsporu, ak si vyrobí domáci jogurt za pár korún.

Mnoho jedál, napríklad také kvasené uhorky sú však sezónne záležitosti. Áno, dajú sa vyrobiť podomácky. Tieto krmoviny však často jedávame len občas a to často vtedy, keď na ne máme chuť. A tak si myslím, že je lepšie ísť na trh a kúpiť si 3 kvasáky. Nie pančovať týždeň a vyrábať si domáce.

Ale proti huspenine žiaden dišputát, či ako sa to hovorí.

Páčil sa vám tento článok? Ohodnoťe ho, prosím.
Hodnotenie článku
KapustnicaKaporFrancúzske zemiaky

Napíšte komentár

Tento web prevádzkuje © Miro Veselý.
Kontakt: mv@mix.sk | miro-vesely.sk | facebook | google+ instagram | twitter